Nieuwkomer Bas Leys als kinesist bij FTA

Zoals jullie al eerder gehoord hebben willen we met onze club verder professionaliseren. In dit kader hebben we een extra kinesist kunnen aantrekken en zagen jullie Bas zijn eerste interview misschien al via sportbeat?

Ayoub blijft ook actief voor onze club maar met de extra handen van Bas kunnen we nu ook meer onze beloften ondersteunen in ons groeiverhaal. Bas heeft tijdens zijn jeugdjaren steeds zelf gevoetbald bij Ranst. Na een kruisbandblessure aan de knie is hij deze carrière gestopt. Na zijn revalidatie ging hij tot 2015 nog even verder als scheidsrechter vooraleer hij volwaardig kinesist werd bij een eerste ploeg. Ondertussen heeft Bas al verschillende ploegen op zowel veld als zaal ondersteund als kinesist. Jullie hebben hem misschien al wel eens ontmoet aangezien hij tot voor kort nog actief was bij K.K Malle-Beerse?

Door dit hele parcours kan je wel zeggen dat Bas zeker de voetbalmicroben te pakken heeft en wij wensen hem dan ook veel succes bij onze club! We zijn alvast zeer tevreden met Bas in ons team! Laat ons wel hopen dat hij niet te veel werk heeft met het oplappen van onze spelers en we blessurevrij richting de eindronde kunnen gaan.

Deel op social media

Bekijk meer FTA Nieuws