FTA Clubinfo

FTA’er ben je niet voor even maar voor het leven!

Futsal Topsport Antwerpen

FT Antwerpen is een zaalvoetbalclub met een duidelijke en gezonde visie, zijnde attractief topzaalvoetbal leveren met zoveel mogelijk eigen opgeleide spelers en/of Antwerpenaars.

De Sportclub in Antwerpen

FTA is een voorbeeld wat doorstroming betreft vanuit de jeugdopleiding naar de Elite ploeg. Hiervoor zijn ze geroemd in België en in de rest van Europa. We zijn ook al jaren hofleverancier van de nationale A en jeugdploegen. FT Antwerpen ook een sportclub die met zijn zaalvoetbal -en nevenactiviteiten een bijdrage levert aan het sociale leven binnen onze stad Antwerpen door het zaalvoetbal niet enkel als doel te gebruiken maar ook als middel.

Staf Verbeeck

General Manager

Staf Verbeeck is al jaar en dag een toonaangevende persoon in het Futsal. Hij was in de jaren 90 nog actief als coach bij Ter Linde Mortsel waar hij onze coach Karim Bachar als speler nog onder zijn hoede had. Nadien werd hij manager van Zvc Berchem, Aartselaar, Edegem en sinds 2008 is hij manager van FTA. Hij draait dus al heel veel jaren mee. In het dagelijks leven is hij aankoop / manager van Hubo. Ook daar heeft hij zijn strepen al verdiend. We hopen dan ook dat we nog jaren kunnen rekenen op deze gepassioneerd vakman.

Geboortedatum:
05 Mei 1957
Geboorteplaats:
Antwerpen
Nationaliteit:
Belg