Zaalvoetbal Play-offs futsal 1ste klasse: FTA – Eisden

FT Antwerpen volgt de tendens dat er meer aandacht moet besteed worden aan vrouwen in de vorige week tegen Eisden-Dorp lijkt het voor eigen volk een makkelijke klus te worden. Maar ondanks de goede uitgangspositie blijft Halim Ettalaki, vorige week in Eisden nog goed voor een doelpunt, toch voorzichtig.

“We mogen ons niet bezondigen aan overmoed”

“We zijn er nog niet”, probeert Halim Ettalaki de druk wat weg te houden. “We wonnen vorige vrijdag inderdaad vrij makkelijk de eerste wedstrijd, maar om ons te plaatsen voor de halve finales van deze play-offs zullen we ook vanavond vol aan de bak moe-ten voor de overwinning. En oke, gezien de plaats van Eisden-Dorp na de reguliere competitie, zou dat inderdaad geen problemen mogen geven. Ook in de competitie hielden we hen twee keer af, alleen mogen we ons net bezondigen aan overmoed.”
Ettalaki is vooral op zijn hoede wat betreft gele kaarten en blessures. “We trokken naar Eisden met drie doelstellingen voor ogen. We wilden de wedstrijd winnen, wilden geen geblesseerde spelers overhouden aan het duel en ook geen domme kaarten slikken. Wel, alleen die eerste doelstelling hebben we bereikt. Dat maakt dat we vanavond Amar Zouggaghi, geschorst na zijn rode kaart van vorige week, en Khalid Moussaoui, geblesseerd uitgevallen, moeten missen.

Verder zijn er nog enkele spelers die in Eisden een kaart pakten en er vanavond dus geen mogen incasseren. Dat maakt dat we toch iets voorzichtiger aan deze wedstrijd zullen starten, we willen op volle sterkte in de halve finales geraken. Terwijl ze bij Eisden eigenlijk naar niets hoeven te kijken. De Limburgers kunnen voluit gaan, van hen wordt er nets verwacht. Bij ons daarentegen is een halve finale bijna een verplichting, anders is ons seizoen net geslaagd.

Deel op social media

Bekijk meer FTA Nieuws