FTA Verwelkomt Trots Vier Nieuwe Hoofdsponsors: Betcenter, NRG, MHM en Industryvibes

Futsal Topsport Antwerpen (FTA) kondigt met groot enthousiasme de samenwerking aan met vier prestigieuze nieuwe hoofdsponsors: Betcenter, NRG, MHM en Industryvibes. Deze opwindende allianties markeren een mijlpaal in de geschiedenis van de club en beloven spannende kansen voor zowel FTA als de sponsors.

We zijn enorm dankbaar voor het vertrouwen dat Betcenter, NRG, MHM en Industryvibes in ons hebben gesteld. Hun steun zal FTA helpen om nieuwe hoogten te bereiken en de passie voor futsal te verspreiden naar fans over de hele wereld. Samen zullen we een opwindend hoofdstuk schrijven in de geschiedenis van onze club.

De fans van FTA kunnen zich verheugen op boeiende evenementen, exclusieve inhoud en unieke ervaringen dankzij deze nieuwe partnerschappen. De club kijkt uit naar een succesvol seizoen, gesteund door de energie en het enthousiasme van Betcenter, NRG, MHM en Industryvibes!

Voor meer informatie over Futsal Topsport Antwerpen en hun hoofdsponsors, bezoek de partners pagina.

Deel op social media

Bekijk meer FTA Nieuws