Futsal Topsport Antwerpen en Osman Home Collections Verlengen Succesvol Hoofdsponsorschap

Futsal Topsport Antwerpen (FTA) is verheugd aan te kondigen dat Osman Home Collections hun contract als hoofdsponsor heeft verlengd, wat een krachtig signaal van toewijding en vertrouwen in de club vertegenwoordigt. De vernieuwde samenwerking belooft een voortzetting van het succesvolle partnerschap tussen FTA en Osman Home Collections.

Als een prominente naam in de meubelindustrie heeft Osman Home Collections zich altijd ingezet voor kwaliteit, stijl en innovatie. Hun voortdurende steun aan FTA benadrukt niet alleen hun betrokkenheid bij de sportgemeenschap, maar ook hun geloof in de missie van FTA om uitmuntendheid en passie in futsal te bevorderen.

Osman Home Collections, uitte zijn enthousiasme over de verlenging van het sponsorschap: “Wij zijn enorm trots om onze samenwerking met Futsal Topsport Antwerpen voort te zetten. FTA belichaamt de waarden van toewijding, teamgeest en vastberadenheid, die ook de kern vormen van Osman Home Collections. Samen willen we de sportieve ambities van de club ondersteunen en een positieve impact hebben op de lokale gemeenschap.”

De verlenging van het hoofdsponsorschap is fantastisch nieuws voor onze club. Hun betrokkenheid bij FTA heeft ons geholpen om te groeien en te bloeien, zowel op als buiten het veld. We kijken uit naar een verdere succesvolle samenwerking en zijn vastbesloten om hen trots te maken met onze prestaties.

Voor meer informatie over Osman Home Collections en hun assortiment van hoogwaardige meubelcollecties, bezoek de officiële website.

Voor meer informatie over Futsal Topsport Antwerpen en hun hoofdsponsors, bezoek de partners pagina.

Deel op social media

Bekijk meer FTA Nieuws